Αρχική 


Η Proza είναι 100% ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την παραγωγή και συσκευασία ροφημάτων και μιγμάτων (Καφέδες - Πουρέδες Φρούτων - Γρανίτα – Κρύο Τσάι – Αρωματικά Σιρόπια - Σοκολάτα σε σκόνη - Μίγμα για Μαλακό Παγωτό - Συμπυκνωμένοι Χυμοί - Σιρόπια Παγωτού & Γαρνιρίσματος - Μίγμα για Κρέπες - Μίγμα για Βάφλες - Μίγμα για Λουκουμάδες - Σαλέπι - Βότανα). Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επιχειρηματικής πραγματικότητας στοχεύοντας στη βελτίωση της οργανωτικής της μορφής και εσωτερικής της λειτουργίας και αποσκοπεί πάντα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ασφαλών προϊόντων που υποστηρίζεται από την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Εφαρμόζει σύστημα ασφαλείας τροφίμων HACCP κατά το πρότυπο ISO22000:2005, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας σε όλα της τα προϊόντα.
Επίσης είναι μέλος του σωματίου GS1 Association Greece με κωδικούς GS1 καταχωρημένους στο παγκόσμιο μητρώο κωδικών αριθμών.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Η διάθεση προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών και της νομοθεσίας. Η ύπαρξη μόνο ευχαριστημένων πελατών. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Η διάχυση και εμπέδωση της φιλοσοφίας, της πολιτικής ασφαλείας προϊόντων, σε όλο το προσωπικό της εταιρείας.


ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ
Η διαρκής αναβάθμιση του δυναμικού της εταιρείας μέσω προγραμμάτων κατάρτισης αλλά και πρόσληψη καταρτισμένων νέων εργαζομένων. Η προστασία του περιβάλλοντος και η τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφαλείας. Η διάθεση επαρκών πόρων σε υποδομές και εξοπλισμό. Ο καθορισμός και η ανασκόπηση στόχων. Οι μηδενικές επιστροφές προϊόντων. Τα αποτελέσματα εργαστηριακών αναλύσεων μέσα στα καθορισμένα από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία όρια. Η παραλαβή συμμορφωμένων πρώτων υλών.

Chania
Chania
Chania
Chania
Chania