ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ & ΑΛΜΥΡΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Μείγματα για την παρασκευή ΓΛΥΚΩΝ & ΑΛΜΥΡΩΝ ΕΠΙΔΟΡΠΙΩΝ  από αγνά υλικά απλουστεύοντας την διαδικασία στον κάθε επαγγελματία με συνταγές απλές μόνο με λίγα απλά βήματα ακολουθώντας τη διαδικασία που θα βρείτε στο κάθε σακουλάκι. 

       Ημερομηνία λήξεως 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΛΥΚΩΝ & ΑΛΜΥΡΩΝ ΕΠΙΔΟΡΠΙΩΝ σε 4 κωδικούς 1kg


ΜΕΙΓΜΑ  WAFFLA - PANCAKES DOUBLE. Απαιτείται μόνο προσθήκη νερού

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

WAFFLA: ΣΥΝΤΑΓΗ 1000 g μείγμα 1000g Νερό 

Οδηγίες παρασκευής:WAFFLA: Αναμιγνύουμε 1000 g. WAFFLA με 1000 g. νερό, όλα μαζί στο μίξερ με φτερό 1΄ στην αργή και 4΄ στην μεσαία , ή στο χέρι με σύρμα για να κάνει έναν ομοιόμορφο και λείο χυλό. Προαιρετικά αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30΄ στο ψυγείο.     

PANCAKE: ΣΥΝΤΑΓΗ 1000g μείγμα g 1000 g Νερό

Οδηγίες παρασκευής: PANCAKE: Αναμιγνύουμε 1000 g. PANCAKE με 1000 g. νερό, όλα μαζί στο μίξερ με φτερό 1΄ στην αργή και 4΄ στην μεσαία , ή στο χέρι με σύρμα για να κάνει έναν ομοιόμορφο και λείο χυλό. Προαιρετικά αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30΄ στο ψυγείο.

Ρίχνουμε 150gr μείγματος 1 κουτάλα και απλώνουμε να πάει παντού, μόλις σβήσει το λαμπάκι του θερμοστάτη της μηχανής ψήνουμε 3,5 λεπτά στους 180°C

Το μείγμα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι 2 ημέρες.

Ημερομηνία λήξεως 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας δώσει 15 ΒΑΦΛΕΣ των 100 gr (μετά το ψήσιμο) με διάμετρο 18cm και πάχος 2cm


ΜΕΙΓΜΑ CREPES. Απαιτείται μόνο προσθήκη νερού

ΣΥΝΤΑΓΗ : 1.000 g. CREPES 1300 g. νερό.

Οδηγίες παρασκευής : Όλα μαζί στο μίξερ με φτερό για 1΄ στην αργή 4΄ στην μεσαία  ή στο χέρι με σύρμα για να κάνει έναν ομοιόμορφο και λείο χυλό. Προαιρετικά αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30΄ στο ψυγείο. χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε σε κλειστό σκεύος στο ψυγείο.

Ρίχνουμε 150gr μείγματος 1 κουτάλα και απλώνουμε να πάει παντού, ψήνουμε 3,5-4  λεπτά και από της δυο πλευρές στους 180°C

Το μείγμα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι 2 ημέρες.

Ημερομηνία λήξεως 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας δώσει 20 κρέπες των 100 gr (μετά το ψήσιμο)             με διάμετρο 30cm 




ΜΕΙΓΜΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ. Απαιτείται μόνο προσθήκη νερού.

ΣΥΝΤΑΓΗ: 1.000 g. ΛΟΥΚΟΥΜΑ, 900 - 1000 g. νερό.

Οδηγίες παρασκευής : Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 1΄ στην αργή και 4΄ στην μεσαία ταχύτατα, προσθέτουμε σιγά – σιγά το νερό μέχρι να γίνει ο παχύς χυλός για τους λουκουμάδες) στοφάρουμε το μίγμα (ή εναλλακτικά, το τοποθετούμε σε ένα σκεύος σε ζεστό μέρος περίπου 50οC), μέχρι να διπλασιαστεί σχεδόν, χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε σε κλειστό σκεύος στο ψυγείο.

Χρόνος ψησίματος 2,5 ως 3 λεπτά στους 200°C (σε καυτό λάδι)

Το μείγμα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι 2 ημέρες.

Ημερομηνία λήξεως 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας δώσει 100 λουκουμάδες των 20 gr (μετά το ψήσιμο) με διάμετρο 2,5-3 cm



ΜΕΙΓΜΑ DONUT 

Μείγμα με αυγό, για την παρασκευή Ντόνατς. Εξαιρετικό προϊον, ελαστικό με μεγάλο όγκο ενώ δεν απορροφάει καθόλου λάδι στο τηγάνι

ΣΥΝΤΑΓΗ: : 1000 g. DONUT, 900 g. Νερό (ΠΑΓΩΜΕΝΟ) 100 - 140 g. Μαγιά (ανάλογα με το περιβάλλον και την αναμονή) 

Οδηγίες παρασκευής : Ζυμώνουμε με σπιράλ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να πετύχουμε μια ομοιογενή ζύμη. (Περίπου 8΄ - 10΄ στην αργή και 2΄-3΄ στην δεύτερη ταχύτητα). (26οC θερμοκρασία εξόδου ζύμης). Ξεκούραση για περίπου 25΄. Λαμινάρουμε στην σφολιατομηχανή μέχρι να πετύχουμε 7-8 mm (για βάρος περίπου 70 - 75 γρ.) Στοφάρουμε για περίπου 60΄ στους 34οC με σχετική υγρασία 70%. Πριν το τηγάνισμα αφήνουμε τα ζυμάρια για 10΄ να στεγνώσουν και στην συνέχεια τηγανίζουμε για 3΄ στους 180οC. (Περίπου 1,5΄ την κάθε πλευρά)

Χρόνος ψησίματος 3 ως 4  λεπτά από κάθε μεριά στους 200°C (σε καυτό λάδι)

Το μείγμα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι 2 ημέρες.

Ημερομηνία λήξεως 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής 

Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας δώσει 20 DONUTS των 100 gr (μετά το ψήσιμο)      με διάμετρο 12cm