ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΤΩΤΟ
Μείγματα για την παρασκευή ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ από αγνά υλικά παρασκευάζεται με απλό μίξερ ή στη παγωτομηχανή, απλουστεύοντας την διαδικασία στον κάθε επαγγελματία με λίγα απλά βήματα ακολουθώντας τη διαδικασία που θα βρείτε στο κάθε σακουλάκι. Διατίθενται σε 2 γεύσεις βανίλια και σοκολάτα .
Ημερομηνία λήξεως 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ σε 2 γεύσεις 1kg
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΛΑ
Ανακατεύετε καλά 1 kg μείγμα σκληρού παγωτού με 2 λίτρα γάλα ελαφρύ και θα έχετε 3,4 λίτρα παγωτό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βήμα 1. Διαλύουμε στο γάλα σταδιακά το μείγμα και χτυπάμε στις υψηλές στροφές για 2-3 λεπτά. Βήμα 2. Σκεπάζουμε το μείγμα με μεμβράνη και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 45 λεπτά να ωριμάσει. Βήμα 3. Το βγάζουμε και το χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα για 2 λεπτά. Βήμα 4. Γεμίζουμε στα δοχεία και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για σκλήρυνση. Σερβίρετε στους -12ο C, συνεπώς σε 5 λεπτά από την ώρα που θα βγει από την κατάψυξη.
Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας αποδώσει 30 μερίδες των 100 gr