ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ SOFT ICE CREAM
Μείγματα για την παρασκευή SOFT ICE CREAM από αγνά υλικά απλουστεύοντας τη διαδικασία σε κάθε επαγγελματία με συνταγές απλές μόνο με λίγα απλά βήματα ακολουθώντας τη διαδικασία που θα βρείτε στο κάθε σακουλάκι.
Ημερομηνία λήξεως 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ SOFT ICE CREAM σε 6 γεύσεις 1kg
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΡΟΥ
Ανακατεύετε καλά 1 kg μείγμα soft ice cream με 2 λίτρα νερό και βάλτε το μείγμα στην μηχανή μετά από 30΄ μπορείτε να σερβίρετε.
Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας αποδώσει 30 μερίδες των 100 gr
ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΤΩΤΟ
Μείγματα για την παρασκευή ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ από αγνά υλικά παρασκευάζεταιμε απλό μίξερ ή στη παγωτομηχανή, απλουστεύοντας την διαδικασία στον κάθε επαγγελματία με λίγα απλά βήματα ακολουθώντας τη διαδικασία που θα βρείτε στο κάθε σακουλάκι. Διατίθενται σε 2 γεύσεις βανίλια και σοκολάτα .
Ημερομηνία λήξεως 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ σε 2 γεύσεις 1kg
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ανακατεύετε καλά 1 kg μείγμα σκληρού παγωτού με 2 λίτρα γάλα ελαφρύ και θα έχετε 3,4 λίτρα παγωτό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βήμα 1. Διαλύουμε στο γάλα σταδιακά το μείγμα και χτυπάμε στις υψηλές στροφές για 2-3 λεπτά. Βήμα 2. Σκεπάζουμε το μείγμα με μεμβράνη και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 45 λεπτά να ωριμάσει. Βήμα 3. Το βγάζουμε και το χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα για 2 λεπτά. Βήμα 4. Γεμίζουμε στα δοχεία και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για σκλήρυνση. Σερβίρετε στους -12ο C, συνεπώς σε 5 λεπτά από την ώρα που θα βγει από την κατάψυξη.
Κάθε συσκευασία του 1kg θα μας αποδώσει 30 μερίδες των 100 gr